Zo werkt het

Kennismaking

Onze eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en een intake. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. De basis van mijn werkwijze is te vinden in de positieve psychologie en mindfulness. We gaan uit van jouw kwaliteiten en kijken naar wat er wél is. Ik vertel je graag meer over deze benadering tijdens een persoonlijke ontmoeting. Na ons intakegesprek bepaal jij of ik een tijdje met je mag meelopen op jouw pad.

 

Coaching

De coachgesprekken vinden in alle rust plaats aan tafel. Of tijdens een wandeling in de polder. In meerdere sessies van 1 uur onderzoeken we samen wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Dat doen we door gesprekken te voeren, maar ook met behulp van werkvormen. Wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Want dan is het effect het grootst.

 

Tussentijds contact

Juist op het moment dat je zelf aan de slag gaat met de opgedane inzichten, gebeurt er van alles met je. Hier wil je misschien wel even over praten. Daarom maak ik tussen de coachgesprekken in ook tijd voor je. Heb je behoefte aan contact in de tussenliggende periode, dan kan dat telefonisch. Deze belafspraak is vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen.