Zo werkt het

Kennismaking

Onze eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en een intake. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Allereerst ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jou en je wensen. Tijdens een persoonlijke ontmoeting vertel ik je graag meer over mijn benadering. Voelt het goed voor jou en is er een klik? Na ons intakegesprek bepaal jij of ik een tijdje met je mag meelopen op jouw pad.

 

Coaching

De basis van mijn werkwijze is te vinden in de humanistische psychologie en  transactionele analyse. De coachgesprekken vinden in alle rust plaats aan tafel of tijdens een wandeling in de polder. In enkele sessies van anderhalf uur gaan we gezamenlijk op onderzoek uit. Dat doen we door gesprekken te voeren, maar bijvoorbeeld ook met behulp van creatieve werkvormen. Wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan nodig ik je van harte uit!

 

Tussentijds contact

Juist op het moment dat je zelf aan de slag gaat met de opgedane inzichten, gebeurt er van alles met je. Dat wil je misschien wel even delen of bespreken. Daarom maak ik tussen de coachgesprekken in ook tijd voor je. Heb je behoefte aan contact in de tussenliggende periode, dan kan dat telefonisch, per e-mail of WhatsApp. Deze tussentijdse afspraak is vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen.